"Dagens Höjdpunkt" Fotbolls-VM 2018

Under veckorna 24 – 28 (12/6 – 15/7) har Cafégo en tävling som vi kallar “Dagens Höjdpunkt”.

Tävlingen kommer gå i samband med Fotbolls-VM och artikelserien “En fika med 94 hjältarna” som vi gör i samarbete med Aftonbladet. I den fikar kända fotbollsprofiler och pratar om sina bästa “Höjdpunkter” från VM -94, bl.a. Tord Grip, Thomas Ravelli, Kennet Andersson, Tomas Brolin m.fl.

Artikelserien går varje tisdag och lördag, med start 12/6, under ovan veckor.

Att vi älskar “Dagens Höjdpunkt” beror på att Cafégo innehåller Höghöjdskaffe där minst 50 % av plantagerna ligger över 1200 meters höjd. Kaffebönor på hög höjd mognar långsamt och får därför längre tid på sig att utveckla en unik smak och karaktär!

När du dricker vårt kaffe skall detta vara något som ger en liten extra “Höjdpunkt” för dagen och som du verkligen njuter av!

Därför vill vi att du på Facebook och/eller Instagram visar vilken “Höjdpunkt” du haft under Fotbolls-VM och där kaffet är en naturlig del av tillfället.

Tävlingen går ut på att lägga upp bild/film som visar ”Dagens Höjdpunkt” för dig med en kort motivering om varför just detta var ett höjdartillfälle. Vi vill även att en kaffekopp eller ett kaffepaket från Cafégo finns med i bilden/filmen.

För att delta måste du gilla Cafégo på Facebook och/eller följa oss på Instagram och i inlägget lägga in följande hashtag: #cafégo #dagenshöjdpunkt.

 

Följande fina priser har ni chans att vinna varje vecka under ovan period:

Första pris
En vinnare som får 1 st. Moccamaster kaffebryggare och 1 st. officiell VM-matchboll, signerad av Sveriges lagkapten Andreas Granqvist.

Andra pris
En vinnare som får 1 års förbrukning av Cafégo höghöjdskaffe (bryggmalet).

 

Vinnarna presenteras på Cafégos Facebook och Instagram sida.

Vinnarna måste kontakta Cafégo via mejl info@cafego.se för att lämna sina kontaktuppgifter.

Cafégo förbehåller sig rätten att använda tävlingsbidragen på sina egna sociala medier.

Minimiålder 15 år.

För frågor kring tävlingen var vänlig mejla till info@cafego.se