Bästa skånerost

Bästa Skånerost

Vårt svar på bästa skånerost består av delikata kaffebönor som härstammar från tre högvuxna områden i Östafrika, Centralamerika samt Colombia. Resultatet av vår Skånerost blev därför Triple Mountain och består av 100 % Arabicabönor, varav 50 % av bönorna kommer från plantager som ligger på över 1400 meters höjd.

För att framhäva de unika smakerna som finns i bönorna har kaffet rostas enligt vår definition av Skånerost. Triple Mountain är en karaktäristisk mörkrost som är välbalanserat och friskt med en fyllig, lång och ren eftersmak.

Du är värd den bästa skånerosten – välj vårt goda kaffe för ett gott samvete

Vår bästa Skånerost är UTZ-certifierat, vilket betyder att du kan avnjuta detta goda kaffe med gott samvete. När du väljer vår Skånerost vill vi genom UTZ-certifieringen också göra det lätt för dig att tillsammans med oss vara med och göra skillnad.

Här är vad vi tillsammans kan bidra till genom UTZ-certifieringen:

  • Jordbrukarna utbildas i allt vad effektivt jordbruk innebär där de introduceras för nya och bättre odlingsmetoder.
  • Bättre odlingsmetoder leder till bättre inkomst för producenterna.
  • Producenterna får lära sig hur de på bästa vis värnar om naturen och kan bidra till en hållbart bättre miljö för människor, natur och djur.
  • UTZ gör det möjligt för producenterna och deras familjer att nå sina mål och få ett bättre liv genom bland annat utbildning.

Vi är stolta över att vi med denna certifiering, som vår bästa skånerost har, kan vara med och bidra till bättre levnadsstandard för våra producenter.

Cafégo’s Skånerost är mer än bara ett kaffe

Vår vision är att du som uppskattar ett riktigt gott kaffe ska få möjlighet att smaka vår bästa Skånerost och lyxa till vardagen. Ett paket Triple Mountain kommer förändra dina kaffevanor och ger dig upp till 76 välsmakande och fylliga koppar enligt test.

Doften och smaken från vår skånerost är bland det bästa som finns. Ta med samma härliga upplevelse till ditt hem och du kommer förstå att kaffet är mer än bara ett kaffe. Det är en känsla.